НОВОСТИ

Нова универзална машина за секој тип на под

Новата Rapid 30M55 машина со својот двоен притисок на четката го прави уникатен на пазарот.

Професионална машина за чистење на тапациран мебел

Со големо задоволство и голема пофалба од нашите клиенти ви ја претставуваме новата машина за чистење на тапациран мебел.

Посебна линија на Rolly машини дирекно од Италија

Голема нарачка специјално наменета за нашиот пазар. Со големи напори и труд нудиме професионални машини кои ретко може да се најдат на овие простори.

Професионална машина за чистење на тврди подови

Нова нарачка во Ресторан Амор. Комплетно обезбедена опрема и машина за чистење на тврди подови Rapid 15.

Професионална обука во Hotel Marriot Скопје

Обука за самостојно управување на професионална машина за чистење на теписон и тапациран мебел.

Последна испорака за 2018 година во Hotel Hilton

Комплетна опрема за хигина во новиот
Hotel Hilton.

СЕКОГАШ ТУКА ЗА ВАС